Reparatie

Categorieën Filters

Motoren

(635)

Assen - Remmen

(1438)

Transmissiebakken

(141)

Airco systeem

(62)

Banden - Velgen

(84)

Aanbouwdelen

(227)

Service en Onderhoud

Service en onderhoud zijn belangrijke aspecten van onze dienstverlening. Wij onderscheiden ons door onze breed opgezette dienstverlening en specialistische kennis. Wij verrichten diverse werkzaamheden aan machines, waaronder onderhoud, service beurten, storing zoeken, reparaties beurten, en complete revisies.

Op onze hydrauliek afdeling reviseren wij pompen, hydromotoren (rijmotoren), ventielen, cilinders, etc. van alle gerenommeerde merken. Wij hebben daarnaast een groot aantal nieuwe, gebruikte en gereviseerde (ruil)componenten op voorraad.

Wij beschikken over hypermoderne testbanken waarmee we de verschillende componenten uitvoerig kunnen testen op functionele werking, opbrengsten en werkdrukken. Hierdoor kunnen wij het component uitgebreid analyseren en afstellen voor de meest optimale prestatie.

Tevens verzorgen wij de complete in- en uitbouw van o.a. hydrostatische aandrijvingen en het afstellen en proefdraaien op de machine.

• Testen inclusief testrapporten
• Merken: o.a. Rexroth, Bosch Rexroth, Hydromatik, Brueninghaus, Sauer Danfoss, Parker, Eaton, etc.

Assen/Transmissie revisie

Binnen de afdeling assen/transmissie revisie repareren en reviseren wij assen en transmissies van diverse merken, o.a. ZF, Clark Hurth, Dana Spicer, Carraro, O&K, etc.

Tevens beschikken wij over een grote voorraad aan complete (ruil)assen, transmissies en onderdelen, o.a. eindaandrijvingen, kroon- en pignonwiel sets, differentieels, steekassen, astrechters, etc.

In onze werkplaats, voorzien van speciale hijs- en heffaciliteiten, kunnen wij ook de complete in- en uitbouw verzorgen.

Constructiewerkplaats

In onze constructiewerkplaats verrichten wij diverse las-, snij- en revisie werkzaamheden.
Hierbij kunt u denken aan, o.a.:

  • Aanpassing aan aanbouwdelen (opnames, slijtdelen)
  • Verpennen en verbussen gieken
  • Dubbele montering en grasplaten
  • Richtwerk schademachines

Reparatie nodig?